Nagrade

B-Dance sa stilom zapečatila sezonu

Nagradu za najbolji umjetnički dojam i plaketu zlatne ribice osvojila je njihova pjesma ''Biti dijete najljepša je stvar''.
Sport / Ostali sportovi | 09. 07. 2019. u 16:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vokalno plesna grupa B-Dance iz Mostara nastupom na 29. Festivalu Mali Split uspješno je završila sezonu.

Nagradu za najbolji umjetnički dojam i plaketu zlatne ribice osvojila je njihova pjesma ''Biti dijete najljepša je stvar'', a potpisuje ju Željka Zovko kao autor teksta i glazbe te prateći vokal i Zoran Milović koji je zaslužan za aranžman.

Osim B-starsica na festivalu je nastupila i Anastasi Jelić, inače članica plesnog studija B-Dance, koja je izvela pjesmu pod  nazivom ''Tu sam svijete dolazim'' uz plesnu pratnju prijateljica iz kluba i dobila nagradu od žirija autora.

Foto: PR / Završena sezona plesnog studija B-Dance

Plesni studio  B-Dance proteklih mjesec dana imao je još razloga za slavlje. Naime, plesači su sudjelovali na brojnim natjecanjima i ostvarili zavidne rezultate.

Inače, Plesni studio B-Dance predstavlja autentično i istinsko nadahnuće za stotine mladih, uporno se zalažući za inovativno i kontinuirano osvježavanje umjetničko-kulturnih sadržaja Grada na Neretvi, a što se već dugi niz godina manifestira odličnim plesnim rezultatima, nagradama i priznanjima te s ponosom možemo reći da je najtrofejniji plesni klub  u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine.

Nastupom na Splitskom festivalu završena je još jedna veoma uspješna plesna sezona plesnog studija B-Dance, a u nove glazbeno-plesne pobjede plesači i treneri kreću na jesen kada će biti otvoren upis i za nove članove.

Kopirati
Drag cursor here to close