DM

Album ''Familija'' samo u dm-u

Lifestyle / Flash | 29. 04. 2016. u 10:44 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je CD grupe The Frajle ''B strana ljubavi'' tijekom prva dva mjeseca prodat u više od 1.200 primjeraka, dm je u ponudu uvrstio i dugo očekivani zajednički album Gibonnija i Olivera ''Familija''. Kupovinom CD-a grupe The Frajle, dm kupci su tijekom dva mjeseca donirali preko 2.400 KM Udruženju osoba oboljelih i liječenih od tumora dojke ''Renesansa''.

Album ''Familija'' na području Bosne i Hercegovine može se kupiti samo u dm prodavnicama, a kupovinom CD-a, kupci nastavljaju donirati 2 KM spomenutom Udruženju.

''Nekako svi poistovjećuju bolest s tužnim ishodom, nemogućnošću izlječenja, gubitkom. Javne osobe, kampanje u centrima gdje se okuplja veliki broj konzumenata, mogu pridonijeti promjeni mišljenja, povećati brigu i o vlastitom zdravlju, te znatno povećati broj odlazaka na preglede'', izjavila je povodom početka kampanje Spomenka Hadžić, predsjednica Udruženja ''Renesansa''.

Udruženje ''Renesansa'' osnovano je 1999. godine kao organizacija žena oboljelih i liječenih od tumora dojke pod motom Bolesni pomažu bolesnim – naučimo živjeti s bolešću – život me ponovo zove, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close