Ukusne delicije

Advent u Mostaru: Otvoren gastro kutak

Po riječima Sanele Mešić iz Organizacijskog odbora Adventa, kućice, kojih je ove godine 34, radit će svaki dan od 11 sati do ponoći.
Lifestyle / Flash | 04. 12. 2022. u 15:45 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Advent otvorio je u nedjelju gastro kutak s domaćim delikatesama, slanim i slatkim, rukotvorinama i suvenirima.

Advent se ove godine proširio i na park Zrinjevac, gdje je također smješten dio adventskih kućica.

Po riječima Sanele Mešić iz Organizacijskog odbora Adventa, kućice, kojih je ove godine 34, radit će svaki dan od 11 sati do ponoći.

Zanimanje poduzetnika za zakup kućica bilo je iznimno o čemu govori podatak da je stiglo čak 129 ponuda.

Također, ovogodišnji dizajn kućica drukčiji je nego do sada.

Pročitajte još

Riječ je o modularnim kućicama dimenzija 140x270 i visine 300 cm, koje će, po riječima autorice izgleda kućica Senade Demirović Habibija, biti višenamjenske.

Advent u Mostaru zasjat će punim sjajem polovicom prosinca s desecima tisuća lampica u Gradskom parku i na Šetalištu, uz zanimljiv program, svakodnevne koncerte, nastupe plesača, glumaca, mađioničara i drugo.

Na pozornici koja je postavljena u parku građani će moći slušati Ivana Zaka, Ivana Rajiča i band "Teška tema". Nakon toga, 21. prosinca nastupit će band "New Primitives", 28. prosinca Mostarski narodni orkestar, a u sklopu ovogodišnjeg programa nastupit će i tamburaši, DJ-evi, rock i pop sastavi, tribute bendovi, klape, a planiran je i dječji dnevni program.

Na dočeku Nove godine program će otvoriti grupa Gabriel, a Mostarke i Mostarce u novu godinu uvest će Željko Bebek. Prvog dana nove godine nastupit će Adi Šoše i grupa Twist.

Kopirati
Drag cursor here to close