Nismo odoljeli blagdanskom šušuru

Počinje Advent na Bljesku

Počinje Advent na Bljesku, a mi vam donosimo specijalizirani adventski sadržaj i brojna nagradna darivanja za naše čitatelje i čitateljice.
Lifestyle / Flash | 28. 11. 2022. u 17:14 R. I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragi čitatelji i čitateljice, ove smo se godine odlučili obilježiti vrijeme Adventa i na našem portalu. Osim specijaliziranih tekstova koji se odnose na Advent, očekujte i brojna nagradna darivanja koja ćete moći pratiti na našoj Facebook stranici Bljesak.info.

Pripremili smo vam brojne darove, prigodna iznenađenja, kao i cijeli niz tekstova posvećen adventskom razdoblju – od recepata za najbolje kuhano vino koje možete pripremiti kod kuće, božićnih dekoracija, kolača i različitih slastica, najboljih božićnih filmova koje možete pogledati, knjiga i božićnih priča koje možete čitati svojim mališanima.

 

Adventom na Bljesku pridružujemo se tisućama vas koji uživate i volite ovaj božićno-novogodišnji šušur i stvaramo radost koja nam je potrebna svima.

Prvo nagradno darivanje već ovog tjedna

Prvo nagradno darivanje očekujte već ovog tjedna, a sve informacije oko nagradnih darivanja pratite na Facebook stranici Bljesak.info, a sve naše adventske tekstove možete pronaći pod taggom 'Advent na Bljesku'.

Kopirati
Drag cursor here to close