Najbolja mjesta

Stjuardesa preporučila posebna dva mjesta u avionu

Stjuardesa Grace Ferguson otkrila je koja su to dva mjesta odlična za odlaganje prtljaga, imaju prostora za noge i potpuno su komforni
Lifestyle / Flash | 28. 08. 2019. u 00:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Budite oprezni kada birate mjesto u avionu. Stjuardesa je otkrila koja mjesta u avionu trebate uvijek birati, a jedno od njih nalazi se u ekonomskoj klasi.

Dok neki biraju sjedišta što bliža krilima kako bi izbjegli jake turbulencije, drugi uzimaju karte za sjedišta blizu kokpita kako bi pobjegli od buke koju prave propeleri na letjelici.

Stjuardesa Grace Ferguson otkrila je koja su to dva mjesta odlična za odlaganje prtljaga, imaju prostora za noge i potpuno su komforni, prenosi B92.

Za biznis-klasu, ona savjetuje da rezervirate sjedište 2A, piše Daily Star. Ovo mjesto omogućava brzo ukrcavanje, poseban menu i više udobnosti. Vlasnik karte za ovo mjesto ima prioritet pri ukrcavanju, dodatni prtljag i poseban menu. Daje malo više privatnosti nego prvi red, ali i odličan pogled.

U ekonomskoj klasi to je sjedište 19F. Ovo mjesto je veoma pristupačno i omogućava onome tko ima ovu kartu da se brzo iskrca pri slijetanju. Popularno je jer se nalazi u sredini aviona pa obično ima malo više mjesta za prtljag pa ne morate juriti da se prvi ukrcate.

Možete sačekati da se neki ljudi iskrcaju pa da izađete kroz manju gužvu. Imat ćete više vremena da popijete kavu i opustite se od stresa prilikom slijetanja.

Kopirati
Drag cursor here to close