1000 sudionika

Mostar domaćin Državnog prvenstva u cheerleadingu i otvorenog turnira ERIGO Star 2022

"Pozivamo sve koji vole ples i cheerleading da dođu podržati naš događaj!", poručili su iz Eriga.
Lifestyle / Flash | 15. 03. 2022. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni i cheerleading klub ERIGO-D je domaćin "Državnog prvenstva u cheerleadingu" i otvorenog turnira "ERIGO Star 2022", koji će se održati 27. 3. 2022. godine u dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru.

Taj dan Mostar će postati centar plesne i cheerleading zajednice iz BIH i šire, s oko 1000 sudionika. Državno natjecanje se održava pod partnerstvom Cheerleading savez BIH, Olimpijskog odbora BIH, grada Mostara i Sportskog Saveza grada Mostara i po pravilima Ecu europskog saveza i sa sudcima ECU i ICU licenci.

Također isti dan će biti održano otvoreno plesno natjecanje u različitim plesnim disciplinama(balet, jazzzdance, akro, hip hop, folklor) gdje će nastupiti klubovi iz regije, pod nazivom ERIGO Star.

"Veseli nas činjenica da se covid mjere ublažuju i da možemo raditi, natjecati se i družiti s kolegama iz drugih klubova. Potrudit ćemo se biti odlični domaćini u našem Mostaru", izjavila je predsjednica Eriga Dajana Markotić, te se zahvalila svim svojim trenerima, plesačima i roditeljima te donatorima ovog velikog događaja.

Zahvaljujemo se donatorima i partnerima koji su prepoznali kvalitetu i važnost ovih natjecanja : grad Mostar , Sportski savez grada Mostar, Lukas Nakić – Leda, Hercegovina Vino d.o.o, prirodna kozmetika Glorija , ljekarne Alfa Plus, Mimaco keramika, Divna Posušje, Tp Drinovci, MM-TT d.o.o , Olovka d.o.o, Eurosan d.o.o, Bokšić Čapljina , Mepas d.o.o, Union Foods d.o.o Čitluk,Verso hotel, Gonzales Pub i restoran, Džajić Commerce d.o.o. te medijski partneri Bljesak.info, Hercegovina.info i Radiotelevizija Herceg-Bosne.

"Pozivamo sve koji vole ples i cheerleading da dođu podržati naš događaj!", poručili su iz Eriga.

Kopirati
Drag cursor here to close