Nova sezona

Mo Stars poziva na upis u plesne radionice

Inače ovaj plesni studio je najstariji klub u gradu Mostaru, klub sa najvećim brojem polaznika, klub sa najvećim brojem priznanja kako na lokalnoj tako i globalnoj razini.
Lifestyle / Flash | 03. 09. 2018. u 00:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio 'Mo Stars' Centra za kulturu Mostar vrši upis novih članova na polju: show dance-a, jazz dance-a, acro dance-a, etno dance-a, plesnih radionica za najmlađe, uzrasta od tri do 10 godina starosti.

Sve informacije možete dobiti svakim danom u prostorijama Centra za kulturu Mostar na adresi Ul. Rade Bitange br. 13 ili na telefon 036 580 216, kao i putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Inače ovaj plesni studio je najstariji klub u gradu Mostaru, klub sa najvećim brojem polaznika, klub sa najvećim brojem priznanja kako na lokalnoj tako i globalnoj razini. Klub sa ostavrenim dostignućima na sportsko - natjecateljskom, komercijalnom, humanitarnom, edukativnom polju, te jedan od najvećih ambasadora kako grada tako i cijele BiH.

Postanite dio kluba koji će vašoj djeci ponuditi: razvijanje psihofizičkih sposobnosti, lijepo i pravilno držanje tijela, orijentacija u prostoru, osjećaj za ritam, razvijanje osjećaja odnosa tona i pokreta, kreativnost u pokretu i plesnom stvaralaštvu, poboljšanje cjelokupne motorike.....

Kopirati
Drag cursor here to close