Posao, karijera, novac

5 znakova Zodijaka čeka velika promjena na polju financija u rujnu

15. rujna, na mladi Mjesec, Merkur će se okrenuti u direktni hod, odnosno u životu mnogih bit će donesena važna odluka na poslu.
Lifestyle / Flash | 21. 08. 2023. u 15:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rujan je mjesec priprema za listopadski Koridor pomrčine, što znači da možemo osjetiti vjetar promjene u našim životima. Budući da je mladi Mjesec u Djevici 15. rujna povezan s temom posla, mnogi ljudi mogu doživjeti globalne promjene u svojim karijerama pa čak i profesijama.

Mladi Mjesec 15. rujna u Djevici bit će povezan s vašim radnim timom, šefom i timom u cjelini, jer je astrološki ova konstelacija odgovorna za posao. To znači da će sve što se dogodi u rujnu u vašoj karijeri dovesti do snažnih događaja u listopadu i studenom, piše Atma.

Zanimljivo, 15. rujna, na mladi Mjesec, Merkur će se okrenuti u direktni hod, odnosno u životu mnogih bit će donesena važna odluka na poslu. Na primjer, može doći do promjene tima, otkaza zaposlenika ili općenito netko može odluči raditi za sebe. Postoji 5 znakova kojima će rujan biti presudan – provjerite popis.

Djevica

Počevši od kolovoza, Djevice postaju glavni likovi u timu – sve su oči uprte u vas. U rujnu vam se može ponuditi novi čin – mlad Mjesec će biti u vašem znaku pa možete dobiti novi angažman ili status u tvrtki.

Možete se odlučiti i na promjenu posla, jer se pun Mjesec u Ovnu 29. rujna javlja u vašem sektoru krize i transformacije – možete otići u novu tvrtku jer će vam biti ponuđena velika plaća.

Također ćete odlučiti promijeniti imidž, kupiti više poslovnih i kvalitetnih stvari. Retrogradni Merkur u kolovozu mogao bi vam pomoći da smršavite i vratite se nekom stilu koji vam je bio relevantan prije nekoliko godina.

Vjerojatno ćete nakon fizičke promjene shvatiti da je vrijeme da osvježite i vlastitu karijeru.

Lav

Snažne promjene u karijeri za vaš znak prvenstveno su povezane s novom situacijom s plaćom. Najvjerojatnije će vam porasti već 15. rujna zbog rasta vaše aktivnosti – možete početi podučavati druge ljude ili ćete zahvaljujući novim treninzima uspješno povećati cijenu svojih usluga.

Također je vjerojatno da na poslu možete imati vođu koji će vas ''povući'' za stepenicu više. Pokroviteljstvo će vam pomoći da postignete velike visine i financijski rast.

Pun Mjesec 29.9. u Ovnu događa se u vašem sektoru obrazovanja – možete dobiti svjedodžbu, diplomu ili ćete imati učitelja koji će utjecati na vaš profesionalni razvoj do 2025. godine.

Druženje s tom osobom (ili kroz obuku) proširit će vašu karijeru, kao i promijeniti vaš pogled na život u prosperitetnijem i financijski uspješnijem smjeru.

Strijelac

Mladi Mjesec 15. rujna je u vašem sektoru karijere i statusa – možda ćete imati novog šefa ili ćete sami postati vođa i dobiti novu poziciju.

Ako ste već duže vrijeme nezaposleni, onda će upravo u rujnu vaši razgovori uroditi plodom – ponudit će vam se kvalitetan posao s dobrim uredom i ugodnim rasporedom.

Također u rujnu ćete raditi na odnosima s upravom. Vjerojatno sada imate dva voditelja i mogli biste se umoriti od prilagođavanja svakome.

Najvjerojatnije će ovo pitanje biti riješeno sredinom rujna. A do 29.9. možete napraviti prvi korak u pokretanju vlastitog posla.

Ovan

Cijeli mjesec obećava da će biti najvažniji što se tiče posla – Mladi Mjesec 15. rujna donijet će vam novi ured, tim ili dobrog zaposlenika.

Općenito, osjeća se kako uprava ima sve veću potrebu za vašim aktivnostima – slobodno tražite povišicu!

Već 29.9. dogodit će se puni Mjesec u Ovnu i dobit ćete titulu, status, steći popularnost u svom timu.

Općenito, Svemir je naklonjen rastu i vašeg autoriteta i prihoda – ne oklijevajte, tražite veću plaću, ured i asistente.

Rak

Zahvaljujući uspješnim pregovorima u rujnu, možete dobiti dobru obuku i puno napredovati u nekim vještinama. Mladi Mjesec 15. rujna u Djevici može vam donijeti novo obrazovanje, majstorski tečaj, naprednu obuku – sve to nije slučajno i pokreće vas prema velikom napretku.

Usput, u rujnu možete kupiti neku vrstu opreme za rad, što će vam na kraju donijeti povećanje prihoda.

Pun Mjesec u Ovnu 29. rujna donijet će vam sastanak – događaj će se dogoditi u vašem sektoru karijere, od toga definitivno ne možete pobjeći.

Mogli bi vas postaviti za šefa, dati novi status – bit će to veliki uspjeh! Također, sami možete promijeniti vektor smjera i odustati, ali ne brinite – Svemir je na vašoj strani i velika pobjeda vas očekuje u bliskoj budućnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close