HP Mostar

'Svjetski dan voda' Damira Mišure najljepša marka HP Mostar u 2020. godini

Na drugom mjestu našla se poštanska marka "Božić" autora Vilima Parića, dok je treće mjesto pripalo izdanju "Mitovi i flora" autorice Karoline Marušić.
Kultura / Umjetnost | 02. 06. 2021. u 10:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Najljepša marka HP Mostar u 2020. godini

Poštanska marka "Svjetski dan voda" s motivom Šćita, autora Damira Mišure, najljepša je marka Hrvatske pošte (HP) Mostar u 2020. godini.

Pristiglo je više od 200 glasačkih listića, a prebrojani glasovi odlučili su o prva tri mjesta.

Na drugom mjestu našla se poštanska marka "Božić" autora Vilima Parića, dok je treće mjesto pripalo izdanju "Mitovi i flora" autorice Karoline Marušić, priopćeno je iz HP Mostar.

S obzirom na epidemiološku situaciju zbog bolesti covid-19, ovogodišnje izvlačenje dobitnika nagradne igre "Poštanske marke volimo, najljepšu izdvojimo!" provelo je Povjerenstvo unutar službenih prostorija HP Mostar.

Kako su istakli, u 2020. godini izdano je 28 poštanskih maraka, a o najljepšoj odlučili su glasovi pristigli na glasačkim listićima u Hrvatsku poštu Mostar do 15. svibnja ove godine. Deset najsretnijih glasača nagrađeno je vrijednim nagradama, naveli su iz HP-a te čestitali svim sretnim dobitnicima i autorima nagrađenih poštanskih maraka.

Kopirati
Drag cursor here to close