''Neke je pjesme najbolje odšutjeti''

Predstavljen zbornik pjesama 17 širokobrijeških autora

U zborniku je zastupljeno 17 pjesnika, a 30 pjesama našlo je svoje mjesto.
Kultura / Knjige | 27. 02. 2018. u 22:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbornik pjesama ''Neke je pjesme najbolje odšutjeti'' širokobrijeških pjesnika starijeg i mlađeg naraštaja predstavljen je u utorak navečer u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu.

Na samom početku pjesničke večeri, nazočnima se obratila Blanka Kraljević koja je urednik navedenog zbornik. Također, u pozdravnim riječima se zahvalila gradonačelniku Širokog Brijega Miri Kraljeviću koji je podržao tiskanje istog.

U zborniku je zastupljeno 17 pjesnika, a 30 pjesama našlo je svoje mjesto. Blagica Bevanda, Lidija Knezović, Blanka Kraljević, Tomislav Kvesić, Ines Lasić, Marija Lovrić, Sanijela Matković, fra Antonio Musa, Miro Naletilić, Kristijan Penavić, Franjo Skoko, Nina Stanić, Zorica Šušak, Kristina Tadić, Katarina Vukoja, Magdalena Vukoja i Ružica Zeljko pjesnici su čiji su se stihovi čitali tijekom predstavljanja.

Pjesme su čitali: Blagica Bevanda, Blanka Kraljević, Miro Naletilić, Karlo Vukoja, Željka Šaravanja, Katarina Vukoja...

Program je vodio Ivan Kraljević, dok su još sudjelovali Anita Martinac i Mirela Lovrić. Glazbenu podlogu za vrijeme čitanja laganim notama dao je Kristian Novak, dok je s dva glazbena broja Ivan Šušak dočarao cjelokupni ugođaj.

Kopirati
Drag cursor here to close