Sanja Pilić

Najčitanija spisateljica iz Hrvatske stiže na druženje u Mostar

Kultura / Knjige | 09. 09. 2016. u 14:16 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U godini 70. obljetnice osnutka Narodne knjižnice HNŽ-a Mostar, pripremljena su još mnoga iznenađenja i bogati sadržaji za sve čitatelje i građane Mostara i okolice.

''Jesenju sezonu programskih aktivnosti započinjemo vrhunskim književnim događajem. Ugostit ćemo jednu od najčitanijih hrvatskih književnica Sanju Pilić'', poručuju iz Narodne knjižnice HNŽ-a.

U četvrtak, 22. rujna u 18 sati, u Galeriji kraljice Katarine Kosača upriličit će se druženje s autoricom.

''Pozivamo sve osnovnoškolce, njihove učitelje i nastavnike te ljubitelje romana Sanje Pilić, kao i sudionike pričaonica i njihove roditelje da nam se pridruže u malom spektaklu pisane riječi. Ponesite svoju omiljenu knjigu od autorice i dobit ćete autoričin autogram'', poručuju iz knjižnice.

Književnica iza sebe ima preko 30 objavljenih knjiga, dok je šest njezinih romana uvršteno u školsku lektiru. Autorica piše i slikovnice, (priče o Maši), idealne za male početnike u čitanju.

Prisjetimo se nekih djela Sanje Pilić.

Za predškolce i učenike nižih razreda osnovnih škola:
Priče o Maši, za predškolsku i školsku djecu nižih razreda osnovne škole koje prate prekrasne ilustracije oduševit će male čitatelje.


Za starije školarce (od 5 do 9 ratreda):
Autorica se u svojim romanima dotiče mnogih tema koje zaokupljaju mlade u današnje vrijeme, teme djetinjstva i odrastanja, suočavajući glavne junake sa školskim, obiteljskim i ljubavnim izazovima.

Kopirati
Drag cursor here to close