Narodna knjižnica HNŽ

Maleni Mostarci učili kuhati zdravu hranu

Djeca su također pripremala sama svoje obroke, degustirala iste i naučila da zdrava hrana nije nužno neukusna, baš naprotiv, sve su obroke slasno pojeli.
Kultura / Knjige | 08. 03. 2018. u 14:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Dječjeg odjela Narodne knjižnice HNŽ Mostar, jučer je održana edukativno kreativna radionica Zdrave ishrane  pod vodstvom instruktorice Anita Ördög de Quispe.

Narodna knjižnice HNŽ Mostar / 

U radionici je sudjelovalo 15 djece osnovoškolskog i predškolskog uzrasta, i kao što je i sama voditeljica radionice naglasila, uz člansku iskaznicu Knjižnice, bilo je potrebno ponijeti samo kuhinjsku dasku za sjeckanje, puno dobrog raspoloženja i prazan trbuh.

Narodna knjižnice HNŽ Mostar / 

Djeca su interaktivno sudjelovala u edukativnom izlaganju instruktorice i mogla naučiti mnogo korisnih informacija o značaju pravilne ishrane za dug, zdrav i uspješan život. Djeca su također pripremala sama svoje obroke, degustirala iste i naučila da zdrava hrana nije nužno neukusna, baš naprotiv, sve su obroke slasno pojeli.

Narodna knjižnice HNŽ Mostar / 

''Edukativno- kreativna radionica Zdrave ishrane, možemo slobodno reći, bila je vrlo uspješna, i vrlo vjerovatno će se ponoviti jer je jako velik interes roditelja i djece. Važno je istaknuti, da svi članovi Narodne knjižnice HNŽ Mostar, mogu besplatno sudjelovati u svim organiziranim aktivnostima, radionicama i tečajevima, besplatno'', navedeo je u priopćenju Knjižnice.

Narodna knjižnice HNŽ Mostar / 
Kopirati
Drag cursor here to close