Narodna knjižnica HNŽ-a

Čarolija stiže u Mostar: Tjedan Harryja Pottera

Harry Potter je jedna od najčitanijih dječjih knjiga na svijetu.
Kultura / Knjige | 10. 05. 2018. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narodna Knjižnica HNŽ Mostar najavljuje i ovim putem poziva na Tjedan Harryja Pottera, koji će se održati od 21. – 25. svibnja 2018. godine, u prostorijama Narodne knjižnice HNŽ Mostar. Harry Potter je jedna od najčitanijih dječjih knjiga na svijetu.

Spisateljica J.K. Rowling je osmislila novi svijet prepun čarolije, prijateljstva ali i borbe između dobra i zla. Kroz brojne kreativne radionice i različite aktivnosti poput: Pričaonica za najmlađe, Kvizova znanja, Lliterarnih i Likovnih radionica za velike i male te različitih aktivnosti, zajedno ćemo se uputit u taj čarobni svijet. Manifestacija je otvorena za sve zainteresirane ljubitelje H.P. te je dobna granica za sudjelovanje 6 do 60 godina.

Plakat  / (Klikni za pregled veće fotografije)


U cilju poticanja čitanja, obogaćivanja mašte, stjecanja navike posjeta Knjižnici, Narodna knjižnica je raspisala i likovni natječaj u kojem učenici osnovnih i srednjih škola trebaju osmisliti i nacrtati naslovnicu nove knjige o H.P., služeći se maštom, kreativnošću, vještinom i sposobnošću likovnog izričaja. Učenici radove trebaju poslati ili osobno dostaviti na adresu Narodne knjižnice HNŽ Mostar (Trg hrvatskih velikana bb) najkasnije do 23. svibnja 2018.

Najuspješniji radovi biti će nagrađeni na završnoj svečanosti. Prijavite se na telefon 036 334 480 i pridružite nam se u ovom čarobnom tjednu. Detaljni raspored biti će objavljen na Facebook stranici Narodne Knjižnice HNŽ Mostar. Dobro došli! Želimo da ovaj Tjedan svima ostane u najboljem pamćenju, pripremite se za nešto fantastično. Još smo u potrazi za sponzorima. Za početak, veliko hvala Knjižari Nova.

Kopirati
Drag cursor here to close