Pavarotti centar

Studij glazbene umjetnosti koncertom otvorio svoja vrata

Kultura / Glazba | 09. 03. 2017. u 23:31 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Muzičkom centru 'Pavarotti' u četvrtak navečer održan je koncert klasične glazbe Studija glazbene umjetnosti Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

Na programu su se našla djela skladatelja: Fernanda Sora, Johanna Sebastiana Bacha, Gabriela Fauréa, Henryka Wieniawskoga, Antoina Lottia, Ivane Rudić-Mitrović, Frédérica Chopina, Antonia Vivaldija, Arve Parta i Johna Ruttera.

Publici se na gitari predstavio Bruno Vuger, na klaviru Marko Palameta, Marijana Pavlović, Brigita Šilić, Amela Plosko, Ana Marija Milićević, Matea Milićević.

Koncert je svojim glasom obogatila mezzosopran Nikolin Zovko, a nastupili su i članovi mješovitog komornog pjevačkog ansambla 'Pro arte', zatim mješovitog pjevačkog zbora Studija glazbene umjetnosti, te kontra tenor Marin Vitas.

Već 10. ožujka održat će se koncert 'Etno u klasičnoj glazbi' u sklopu 5. dana otvorenih vrata na Studiju glazbene umjetnosti Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru s početkom od 19 sati u 'Pavarotti' centru.

Kopirati
Drag cursor here to close