OKC-u Abrašević

Sanel Marić Mara će svoj peti album predstaviti mostarskoj publici

Koncert ovog mostarskog kantautora će se održati u subotu 17. 12. u OKC-u Abrašević s početkom u 20 sati.
Kultura / Glazba | 08. 12. 2022. u 12:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon promocije novog albuma 'Pure' na nedavno održanom sarajevskom Jazz Festu, Sanel Marić Mara će svoj peti album predstaviti i mostarskoj publici.

Koncert ovog mostarskog kantautora će se održati u subotu 17. 12. u OKC-u Abrašević s početkom u 20 sati.

Uz Maru, na novom materijalu radio je Dario Lukić (klavir), dok produkciju potpisuje Đani Pervan, s kojima će Mara nastupiti i u Abraševiću.

Video: Muza Live, Mara Pure, Jazz Fest Sarajevo 2022

''Radujemo se koncertu u Abraševiću. Ovo je jedan prirodni slijed događaja. OKC Abrašević je uvijek bio i ostao otvorena kuća za sve moje i naše mašte. Ovim koncertom želimo da im se kao i svim Mostarcima koji iskreno vole našu muziku odužimo kvalitetnom izvedbom. Ja Dario i Đani ćemo odraditi naš posao kako najbolje znamo i garantujemo svima jedno predivno putovanje. Vidimo se 17.12.2022. subota u 20:00. Sala će biti topla i namještena u ambijentu kakvom zaslužuju naše pjesme. Hvala Vam'', kazao je Mara.

Mara je dosad snimo albume Kroz, Funkcija života u e - molu, Vasduh i Kovilje, kao i dosta singlova poput 'Pismo nikome', 'I gdje da sada odem', 'Ruke', te nekih starijih poput 'S pričom u lišće i vjetar', Planine Paname'… 

Album 'Pure' (ČISTO) donosi nam osam pjesama, od kojih su četiri na engleskom jeziku.

''Nus pojave: trnci po površini kože, duboko disanje, poneka suza, tijelo biva ispunjeno prvom registriranom dječjom srećom'', opisao je Sanel Marić moguće posljedice slušanja albuma 'PURE'.

Više informacija o koncertu u Abraševiću možete pronaći na slijedećem linku.

Novi album možete pronaći na svim digitalnim muzičkim platformama.

Kopirati
Drag cursor here to close