Uz propisane mjere

Završna promocija Inicijative 'Odmori u BiH' ispod Starog mosta u Mostaru

Inicijativa Odmori u BiH osmišljena je da bude svojevrsna 'prva pomoć' turističkom sektoru Bosne i Hercegovine, teško pogođenom ekonomskim posljedicama pandemije Covid-19.
Kultura / Glazba | 08. 07. 2020. u 15:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu serije promotivnih aktivnosti inicijative Odmori u BiH u Mostaru će u četvrtak, 9. srpnja s početkom u 21 sat, biti održan završni promotivni događaj na kojemu će goste u baštama ispod najprepoznatljivijeg simbola BIH - Starog mosta zabavljati polaznici Mostar Rock School.

Na ovaj događaj su pozvani svi ljubitelji dobre glazbe i zabave, a sve će se, naravno, održavati uz poštivanje epidemioloških preporuka i maksimalno do 300 posjetitelja, priopćili su u srijedu organizatori.

Inicijativa Odmori u BiH osmišljena je da bude svojevrsna 'prva pomoć' turističkom sektoru Bosne i Hercegovine, teško pogođenom ekonomskim posljedicama pandemije Covid-19.

Predstavlja set konkretnih aktivnosti na razvoju, povezivanju, promociji i prodaji turističke ponude BiH, koje imaju za cilj pomoći bh. turizmu da svoj potencijal što bolje predstavi i ostvari na domaćem i regionalnom, u drugoj fazi i na međunarodnom tržištu.

Pokrenuta je, navode, iz same turističke industrije BiH, a sve planirane aktivnosti bit će realizirane kroz uvezivanje i zajednički napor velikog broja djelatnika u bh. turizmu, ali i svih ostalih zainteresiranih za opstanak i razvoj turizma Bosne i Hercegovine

Jedna od prvih aktivnosti u okviru inicijative Odmori u BiH bila je pokretanje robusne i inovativne internetske platforme www.odmoriubih.ba, koja je sa radom započela u utorak. Platforma će biti marketinški kanal bh. turizma, odnosno mjesto prodaje i promocije valorizirane turističke ponude BiH, svega vrijednog što u turističkom smislu posjeduje Bosna i Hercegovina.

Kopirati
Drag cursor here to close