Dolazite?

Mostar se sprema za koncert Gibonnija, organizator: Bit će to nešto potpuno drukčije

Koncert jednog od najpopularnijih hrvatskih pjevača zakazan je za subotu, 11. lipnja na stadionu Kantarevac s početkom u 20:30 sati, a predkoncertna euforija širi se Gradom na Neretvi.
Kultura / Glazba | 10. 06. 2022. u 12:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Publika može očekivati da će koncert biti, kao i svaki koncert Gibonnija, drukčiji od onog prije pet godina", kazao je za Bljesak.info organizator koncerta Zlatana Stipišića Gibonnija u Mostaru.

Naime, koncert jednog od najpopularnijih hrvatskih pjevača zakazan je za subotu, 11. lipnja na stadionu Kantarevac s početkom u 20:30 sati, a predkoncertna euforija širi se Gradom na Neretvi.

Organizator je za Bljesak.info otkrio kako će koncert biti repertoarski drukčiji u odnosu na onaj prije pet godina te će biti "pojačan novim pjesmama".

"Na bini će biti 15 izvođača; pratećih vokala, puhača, violina... Radi se o jednom izuzetno složenom, kompliciranom i kvalitetnom sastavu. Džibo će uvijek donijeti jednu energiju i ono što uvijek daje u svojim pjesmama i nastupima", naglasio je organizator.

Podsjetimo, Gibonni je poslao poruku svojoj hercegovačkoj publici poslao poruku te naglasio kako jedva čeka subotu i koncert u Mostaru.

Ulaznica, ističu, za ovaj glazbeni spektakl još uvijek ima. Riječ je o prostoru koji je visoko kapacitiran, a ulaznice svi oni koji to još uvijek nisu uradili, mogu kupiti OVDJE, ali i na Info pultu Mepas Mall-a, Caffe Publika (Mostar) i Caffe Grand (Posušje).

Novost je da će se na dan koncerta, osim na uobičajenim mjestima, ulaznice moći kupiti od 16:00 sati na prodajnom mjestu na Kantarevcu.

Kopirati
Drag cursor here to close