Dario Šunjić

VIDEO | Ljubavna pjesma iz Mostara ''Daj mi svoje ruke''

Dario Šunjić snimio novu ljubavnu baladu u izdanju Hit Recordsa
Kultura / Glazba | 15. 01. 2021. u 19:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Jako sam sretan i uzbuđen zbog izlaska moje nove pjesme i spota nakon malo duže pauze'', rekao je mostarski glazbenik Dario Šunjić nakon premijere njegove nove pjesme ''Daj mi svoje ruke'' na CMC televiziji.

Razlozi za dužu umjetničku pauzu su bili osobne prirode, kaže Dario ali nada se da će sada više raditi u kontinuitetu, barem ima takav plan.

''Iznimno sam ponosan na ovu pjesmu, tj. na suradnju sa genijalnim glazbenicima koji su usadili dio sebe u svaku notu. Svi smo se veoma potrudili oko svih detalja i na kraju smo jako zadovoljni, a vjerujem da ćemo na ovu pjesmu biti ponosni i za 20 godina'', kaže Šunjić.

Nakon dosadašnje četiri objavljene pjesme relativno bržeg tempa, ovo je kaže prva balada koja izlazi u eter.

''Pjesma je onako čista ljubavna pozitiva, a posvetio sam je svojoj supruzi, kao i neke druge pjesme'', kaže Šunjić, uahvaljujući se kolegama koji su sudjelovali u snimanju i sviranju, a to su: Josip Vukoja, Saša Miočić, Marko Jakovljević i Jan Ivelić, zatim hvala Josipu Bilaću na snimanju vokala kao i cijeloj ekipi studija El Arte Photography koji potpisuje spot.

''Zahvala ide i za moju izdavačku kuću Hit Records, a posljednje ali i najveće hvala mojoj obitelji koja mi uvijek pruža bezuvjetnu podršku u svemu'', rekao je.

Šunjić se inače bavi glazbom od svoje jedanaeste godine, svirao je u više bandova uglavnom pop i rock sastavima.

Foto: Josip Nižić (El Arte Photography) /  Dario Šunjić

''Inače nastupam i na privatnim zabavama sa svojim Party Bandom a šira me javnost upoznala preko showa ZMBT na TV Hayat prije 10 godina. Pjesma 'Daj mi svoje ruke' je moj peti singl, a treći koji je izdao Hit Records. Radim i kao profesor u Glazbenoj školi Stolac'', rekao je Šunjić o sebi.

Govoreći o pandemijskom razdoblju koje je pogodilo i glazbeni svijet, Šunjić kaže da je bilo jako teško, te d amu posebno nedostaje interakcija s publikom.

''Što se tiče ovog razdoblja u pandemiji, bilo je jako nezgodno za nas glazbenike, a i sad je. Previše nastupa se otkazalo i premalo se svira, a ima ih kojima je to jedini izvor prihoda tako da se nadam da dolaze bolja vremena jer glazba nam svima treba u životu. Fale mi nastupi uživo i interakcija s publikom. Imam već dosta zakazanih angažmana od travnja pa se nadam da će se situacija smiriti do tada'', kaže Šunjić

U budućnosti se nada da će snimiti i album.

''Album trenutno nije izgledan, a nema ni neke isplativosti što ne znači da ga neću snimiti u bližoj budućnosti. Zasad radim pjesmu po pjesmu i bitno mi je da dođu do publike koja će prepoznati kvalitetu", kaže Šunjić za Bljesak.
'

Kopirati
Drag cursor here to close