Najavljujemo

Grupa Rišpet ima novi singl koji izlazi samo 3 dana pred koncert u Mostaru

Ususret mostarskom koncertu u petak 8.12.’23. od 20 sati, grupa Rišpet svoje obožavatelje odlučila je počastiti novom pjesmom ''Ako sutra odeš''.
Kultura / Glazba | 03. 12. 2023. u 20:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ususret mostarskom koncertu u petak 8.12.’23. od 20 sati, grupa Rišpet svoje obožavatelje odlučila je počastiti novom pjesmom ''Ako sutra odeš''.

Nova pjesma i spot snimljen na predivnoj loakciji Muzeja hrvatskih arheoloških spomenika u Splitu izlaze u utorak, tjedan dana prije njihova rasprodanog koncerta u Lisinskom, a samo 3 dana prije mostarskog koncerta kojeg će održati u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača.

''Pa ja bih rekao kao autor da je ovo jedan zapravo emocionalni krik ljubavi, odnosno jedan moment gdje se u pjesmi miješaju sreća i tuga s jedne strane. Što to znači? To znači da neki nažalost nikad u životu ne osjete onu pravu istinsku ljubav, ali ovi što je imaju, neka je čvrsto zagrle i neka je čvrsto drže.'', kazao je Pero Kozomara autor pjesme I osnivač Rišpeta.

Grupa Rišpet djeluje na sceni od 2011.godine, sa prepoznatljivim I nadasve karizmatičnim lead vokalistom Ivom Amulićem. Ovi vrhunski glazbenici oduševljavaju publiku diljem regije, a tako će zasigurno biti I na koncertu u Mostaru 

Dobitnici su brojnih  značajnih glazbenih nagrada, a brojni hitovi poput „Šta mi ljube oćeš kazat’’, „Ti si jedina ljubav mog života“, „Ja samo za te živim“ „Prsti zapleteni“, „Mislin samo na te“, „Samo njoj ću pivat“, „Kad je pošla ća“,  samo su dio bogatog repertoara Rišpetovaca koji će ispuniti veliku dvoranu HD herceg Stjepan Kosača u predbožićno vrijeme.

Ulaznice se mogu nabaviti na info pultu Mepas Mall-a ili online preko sustava www.entrio.ba.

 

Kopirati
Drag cursor here to close