Herceg Stjepan Kosača

Grupa Rišpet 8. prosinca stiže u Mostar

Gospodarstvo / Flash | 09. 11. 2023. u 12:08 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Splitska grupa Rišpet stiže u Mostar 8.prosinca 2023., točnije u Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača gdje će od 20 sati posjetiteljima prirediti nezaboravan koncert.

Vrhunski glazbenici na čelu s poznatim Ivom Amulićem na svakom svojem koncertu publici priušte izuzetan doživljaj ,,dalmatinske pisme’’, prenoseći posebnu emociju izvedbom. Stoga i ne čude prepune dvorane gdje god se ovi dalmatinski slavuji pojave.

Tako će zasigurno biti i na mostarskom koncertu Rišpeta jer se ulaznice prodaju brzo, a mogu se još nabaviti po nižim cijenama na info pultu Mepas Malla u Mostaru i online preko entrio.ba.

Bezvremenske pjesme „Šta mi ljube oćeš kazat’’, „Ti si jedina ljubav mog života“, „Ja samo za te živim“ „Prsti zapleteni“, „Mislin samo na te“, „Samo njoj ću pivat“, „Kad je pošla ća“, samo su dio bogatog repertoara Rišpetovaca koji će ispuniti veliku dvoranu HD herceg Stjepan Kosača u predbožićno vrijeme.

Dobitnici su brojnih značajnih glazbenih nagrada. Neke od njih uključuju Grand prix Splitskog festivala 2013. godine s pjesmom “Ćaća”, te 4 nagrade Cesarica u kategoriji Hit godine klapske glazbe za pjesme “Reći ćeš mi fala” 2017. godine, “Šta mi ljube oćeš kazat” 2018. godine, “Kada ljubav dvije duše spoji” 2019. godine i “Maka, maka” 2020. godine.

Bitno je i naglasiti da im je pošlo za rukom u splitskoj Areni postaviti klapski rekord po broju posjetitelja, te da su 5 puta u 3 godine rasprodali Lisinski. Grupa Rišpet zbog svog se renomea može pohvaliti i sjajnim suradnjama s velikim estradnim imenima. Surađivali su s Mišom Kovačem, Jelenom Rozgom, Doris Dragović , Jolom, Nenom Belanom i Giulianom.

Posljednji singl, romantična balada ,,Pitali me andjeli'', koju su izveli na ovogodišnjem festivalu Melodije Jadrana u Splitu, uveliko je zaživio u radijskom eteru Hercegovine, a publika će zasigurno to i pokazati 8.prosinca pjevajući sa grupom Rišpet.

Kopirati
Drag cursor here to close