Duet

Emina Jahović 'privela' još jednog Bosanca

Kultura / Glazba | 27. 10. 2016. u 12:24 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako izgleda, Emina Jahović obožava duetske pjesme. Poslije dueta sa Merlinom, Dženanom Lončarevićem i Sašom Kovačevićem, na red je došao još jedan kolega, ovog puta Amel Ćurić.

Emina i Amel su se sprijateljili tijekom regionalnog glazbenog natjecanja 'X Faktor', u kojem je Emina bila u žiriju, a Amel odnio pobjedu. Kako upućeni tvrde, još tada datira želja za duetom, jer je Emina bila oduševljena Amelovim pjevanjem, ali su tražili pravu pjesmu, koja se nedavno pojavila.


Pjesma nosi naziv 'Kost', a autori iste su, sve traženiji Marko Đurašević Mahoni i poznati aspirinac Miloš Roganović. Emina i Amel trenutno snimaju spot u Zagrebu, a oni koji su čuli pjesmu tvrde da nije u pitanju komercijalna, nego se radi o izuzetno kvalitetnoj pjesmi, kakve Emina inače snima.

Ako se uzme u obzir i to da su Eminini spotovi izuzetno skupi i da je pjevačica oduševljena pjesmom, onda se već naslućuje novi hit, u šta ne treba sumnjati, jer Emina pjesmu već danima najavljuje na svojim profilima na društvenim mrežama.

Kopirati
Drag cursor here to close