Dobra zabava

Mostar: DrumJay u subotu u Ali Babi

U subotu 28. kolovoza 2021. s početkom u 22h DrumJay publici će predstaviti svoj zanimljivi ''multi percussion'' performans, a ovo miksanje glazbe uz korištenje električnih i akustičnih udaraljki garantira dobru zabavu.
Kultura / Glazba | 27. 08. 2021. u 19:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Red Bull Cliff Diving svaki put Stari grad u Mostaru pretvori u festival mladosti. Iz svake ulice se čuju zvuci glazbe uživo, a brojni gosti koji tih dana preplave ulice ovog hercegovačkog grada, uživaju i u nastupima popularnih domaćih i regionalnih DJva.

Nakon što se svjetsko natjecanje ponovo vratilo u grad na Neretvi, klub Ali Baba koji je svake godine imao vrhunski glazbeni program, isto najavljuje i ovaj put.

Tako će u subotu 28. kolovoza 2021. s početkom u 22h DrumJay publici predstaviti svoj zanimljivi ''multi percussion'' performans, a ovo miksanje glazbe uz korištenje električnih i akustičnih udaraljki garantira dobru zabavu.

Inače, DrumJay (Faruk Jahić Aki) dugogodišnji je perkusionist Sarajevske filharmonije i u slobodno vrijeme nastupa kombinirajući perkusionističku vještinu s modernim DJ-ingom, i nema sumnje da će publika u Ali babi sasvim sigurno uživati.

Kopirati
Drag cursor here to close