Najavljujemo

U petak defile Mostarom maturanata i maturantica Karađoz-begove medrese

U narednim danima slijede završni sadržaji manifestacije "Dani Karađoz-begove medrese", a predviđeno je da se održe sljedećim redoslijedom:
Kultura / Flash | 03. 05. 2018. u 08:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Svečana akademija 373. generacije maturanata i maturantica Karađoz-begove medrese

U narednim danima slijede završni sadržaji manifestacije "Dani Karađoz-begove medrese", a predviđeno je da se održe sljedećim redoslijedom:

U četvrtak 3. svibnja 2018. održat će se Hatma-dova vakifima, umrlim profesorima i diplomantima Karađoz-begove medrese - Karađozbegova džamija, nakon akšam-namaza s početkom u 20 sati.

Promocija poštanske markice sa motivom Karađoz-begove medrese - Atrij Karađoz-begove medrese, najavljena je za petak 4. svibnja s početkom u 17 sati u Sjevernom logoru.  Predviđena su obraćanja, te uručivanje prvih primjeraka poštanske markice.

Nazočnima će govoriti prof. hfz. Aid Tulek, direktor Medrese, mr. Salem ef. Dedović, muftija mostarski i netko od predstavnika BH Pošte.

Isti dan najavljen je i Maturantski defile Mostarom od Starog mosta preko Kujundžiluka,  Fejićeve ulice do trga Musala. Defile će početi u 18 sati.

U subotu će se održati Svečana akademija 373. generacije maturanata i maturantica Karađoz-begove medrese u Sportskoj dvorani USRC "Midhat Hujdur Hujka", s početkom u 14 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close