Božić u Posušju

Slika zajedništva i radosti poslana s Trga hrvatskih branitelja u Posušju

Posljednji dan manifetacije Božić u Posušju bio je rezerviran za vino, bakalar i druženje s humanitarnim predznakom, jer su se prikupljala sredstva za potrebite.
Kultura / Flash | 24. 12. 2021. u 16:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekla četiri dana, od utorka 21. do petka 24. prosinca, u Posušju je organizirana manifestacija Božić u Posušju.

U prigodnom programu, posjetitelji iz Posušja i okolnih gradova mogli su vidjeti raznovrsne nastupe, od najmlađih vrtićananaca i školaraca do kulturnoumjetničkih društava i glazbenika.

Tako su na pozornici na Trgu hrvatskih branitelja, posjetitelje zabavljali i HKUD Vrisak, HKUD Fra Petar Bakula, klapa Zvizdan, bendovi Rock akademije, Ivica Bago, harmonkaši i puhački orkestar HKUD Seljačka Sloga, a tradicionalni koncert s božićnom tematikom i ove godine je održala Glazbena škola Posušje.

Za  mališane upriličen je niz nagradnih igara, čitanje bajki, blagdanske predstave i crtani filmovi, a jučer ih je posjetio i Djed Božićnjak, koji se spustio u gradski park te ih je darivao poklonima.

Posljednji dan manifetacije Božić u Posušju bio je rezerviran za vino, bakalar i druženje s humanitarnim predznakom, jer su se prikupljala sredstva za potrebite. Program je glazbom pratila klapa Grga, a u sklopu igraonice za djecu proglašena su tri najbolja pisma koja su mališani upuili Djedu Božićnjaku.

Ove godine program manifestacije je bio bogat ali i zahtjevan za realizaciju, priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close