Kultura i cvijeće

Izbor najljepše uređenog balkona i dvorišta u Čapljini

Ljubav, empatija i odgovornost se stječe od malih nogu.
Kultura / Flash | 04. 05. 2022. u 11:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru manifestacije ''Kultura i cvijeće'', koja traje cijeli peti mjesec, Turistička organizacija Čapljinka organizira izbor najljepše uređenog balkona i dvorišta u Čapljini.

Tituli ''Cvijet Hercegovine'', koju nosi Čapljina, uvelike doprinosi svaki žitelj svojim odgovornim ponašanjem i cjelogodišnjim trudom i radom oko uređenja svojih balkona, kuća i okućnica.

Ljubav, empatija i odgovornost se stječe od malih nogu. Učimo u svojim domovima, vrtiću i školi. Da najmlađi žitelji Čapljine itekako vole svoj grad prikazali su bojama i papirom. U organizaciji TO Čapljinka njihovi radovi će biti prezentirani u petak 6.5.2022.godine od 11 do 17 sati na Trgu kralja Tomislava, drugom  jednodnevnom ''Štrik izložbom'' na otvorenom u Čapljini.

Posjetitelji će i ove godine uživati u najljepšoj šarenoj izložbi radova: OŠ Vladimira Pavlovića, OŠ Lipanjske zore Višići, Dječjeg vrtića Čapljina, Vrtića Cvitak, Rođendaonice Čapljinko, Mali istraživači, Vrtić Betlehem Gabela Polje i Udruge Močvara iz Čapljine.

''Manifestaciju ove godine obogaćujemo prodajnim sajmom više izlagača na istoj lokaciji. Tako će nam se sa svojim proizvodima i rukotvorinama predstaviti cvjećari, umjetnici, pčelari, humanitarne i ekološke udruge. Obzirom da obilježavamo Majčin dan u nedjelju, posjetitelji će imati šarolik i bogat izbor prigodnih poklona svojim majkama, kao i svim dragim osobama'', kazali su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close