Samo glas

Pedro Pascal nije više u The Mandalorian: Moje tijelo nije doraslo zadatku!

Pedro Pascal potvrdio da samo glas posuđuje The Mandalorian: "Moje tijelo nije doraslo zadatku"
Kultura / Film TV | 28. 05. 2023. u 17:24 Bljesak.info
The Mandalorian | Season 3 Official Trailer | Disney+

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pedro Pascal otkrio je da se više ne pojavljuje na setu Disney+ Star Wars serije The Mandalorian.

U intervju za The Hollywood Reporter, glumac je rekao kako je na početku serije nosio oklop i izvodio akcione scene. Međutim, u najnovijim sezonama serije, samo je posudio glas Dinu Djarinu, dok su kaskaderi i dubleri bili prisutni na setu kao likovi lovca na ucjenjene glave.

''Bilo je dosta eksperimentiranja, puno sam bio u odijelu, i iskreno, moje tijelo nije bilo doraslo zadatku'', rekao je Pascal.

"Bio sam u tome. Bio sam u tome značajan dio. Ali sada smo to riješili, što je jako kul, i to mi je dalo priliku da odem i radim nešto drugo".

Dodao je: "Mislim da postoje stvari koje morate otpustiti u pogledu opsesivno-kompulzivne razine pažnje prema detaljima. Ali čak i kada želite da vaš dio savršeno se uklapa u kolaž, morate sve to otpustiti." Odlazak s fizičke strane njegovog izvođenja u Mandalorianu omogućio je Pascalu da glumi u hvaljenoj postapokaliptičnoj drami HBO-a The Last Of Us, koja sada ima drugu sezonu.

Glumac je još u travnju priznao da je zamalo prestao s glumom nakon godina odbijanja.

''Jebeno su me prebijali”, rekao je za Esquire, govoreći o vremenu koje je proveo kao konobar tijekom 1990-ih. U to je vrijeme bio na audicijama za brojne uloge u TV emisijama i reklamama, iako se malo njih ostvarilo.

''Umro sam u toliko mnogo smrti'', dodao je. “Pretpostavljam da me održalo [ovo] varljivo samoodređenje i nepostojanje stvarne vještine u bilo čemu drugom.”

U međuvremenu, nedavno je objavljeno da će se Pascal pridružiti glumačkoj ekipi nastavka Gladijatora Ridleya Scotta.

Kopirati
Drag cursor here to close