Hollywood

Netko je pokrenuo peticiju zbog Kevina Costnera, hoćeš potpisati?

Američkog glumca koji je igrao u cijelog plejadi filmova (od romantičnih filma do vesterna i sve između) njegovi fanovi sada žele vidjeti u jednoj ulozi koju je ipak propustio tijekom svog dugog glumačkog staža.
Kultura / Film TV | 27. 10. 2021. u 14:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kevina Costner

Kevin Costner koji je zašao je u sedmo desetljeće života ne namjerava baš tako lako u mirovinu, a izgleda kako mu to njegov fanovi ne bi nikada ni dopustili. Štoviše, američkog glumca koji je igrao u cijelog plejadi filmova (od romantičnih filma do vesterna i sve između) njegovi fanovi sada žele vidjeti u jednoj ulozi koju je ipak propustio tijekom svog dugog glumačkog staža.

Naime, Kevin je počeo glumiti tijekom 80-ih godina, a u četiri desetljeća nikada nije zaigrao u blagdanskom filmu i sada to njegovi obožavatelji žele promijeniti.

Netko je zaista pokrenuo peticiju da Kevin snimi božićni film, a do sada je online dokument potpisan više od 3000 puta. Kevin koji trenutno glumi Johna Duttona u četvrtoj sezoni hit serije Yellowston, a u slobodno vrijeme uživa u stvaranju country-rock glazbe sa svojim bendom Kevin Costner & Modern West, još nije reagirao na ovaj simpatičan potez.

Kako ulazimo u sezonu blagdana, njegovi obožavatelji nadaju se da će ga malo božićne čarolije potaknuti na novi projekt koji bi tako udobrovoljio mnoge diljem svijeta. Ako si i ti među njima peticiju možeš potpisati OVDJE

Odličan producent, glumac i glazbenik tijekom svoje impresivne filmske karijere postao je vlasnikom dva Oscara, tri Zlatna globusa i jednog Emmyja.  U izboru časopisa People bio je nekoliko puta kao jedan od najljepših glumaca na svijetu. Kevin je u braku s modelom i dizajnericom Christine Baumgartner, a prije toga oženio je glumicu i aktivisticu Cindy Silvu s kojom ima tri kćeri. Razvod sa Cindy na glasu je kao jedan od najskupljih u povijesti Hollywooda, a koštao ga je 80 milijuna dolara.

Čarima holivudskog šarmera navodno nisu odoljele ni Halle Berry, Michelle Pfeiffer, Mira Sorvino i Naomi Campbell. Izgleda kako i u 67. godini glumac još uvijek posjeduje šarm zbog kojeg ga njegovi obožavatelji žele gledati na filmskim platnima i TV ekranima.

 

Kopirati
Drag cursor here to close