Ovo smo čekali

Netflix objavio prvi video druge sezone svoje najuspješnije serije

Druga sezona bavit će se ljubavnim životom Anthonyja Bridgertona, dok će život njegove sestre Daphne u novoj sezoni ostati izvan fokusa priče.
Kultura / Film TV | 25. 09. 2021. u 22:10 Bljesak.info
Bridgerton | TUDUM: First Look at Season 2 | Netflix

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Netflix je objavio prvi video iz druge sezone Bridgertona, koju milijuni fanova diljem svijeta jedva čekaju vidjeti.

Kao što mnogi od njih znaju, druga sezona bavit će se ljubavnim životom Anthonyja Bridgertona, dok će život njegove sestre Daphne u novoj sezoni ostati izvan fokusa priče, prenosi Index.hr.

"Dragi čitatelji, ova autorica s velikim zadovoljstvom predstavlja vam prvi uvid u nadolazeću društvenu sezonu, a još više nas raduje što vam predstavlja gospođicu Kate Sharmu", stoji na službenom Instagramu serije.

Gotovo sedamdeset tisuća fanova serije već je pogledalo video na Netflixovom YouTube kanalu. U jednominutnom klipu vidi se Anthony Bridgerton koji razgovara s novim likom u seriji, Kate Sharmom, koju igra Simone Ashley.

Simone će, naravno, glumiti Anthonyjevu novu ljubav, a sudeći prema prvom klipu, ovo bi mogla biti priča puna ljubavi i mržnje.

Simone Ashley će se pridružiti i Charithra Chandran, koja glumi Kateinu sestru Edwinu.

Inače, fanove serije je prije nekoliko mjeseci rastužila vijest da se zvijezda prve sezone Rege-Jean Page neće pojavljivati u idućim sezonama.

Bridgerton je američka serija čija je radnja smještena u 19. stoljeće u Londonu. Producirala ju je Shonda Rhimes, iza koje su brojne uspješne serije, između ostalih i Uvod u anatomiju. Rhimes je 2017. godine s Netflixom potpisala ugovor o višegodišnjoj ekskluzivnoj suradnji u svrhu proširivanja Netflixove ponude vlastitih originalnih serija, kao što je Bridgerton.

Kopirati
Drag cursor here to close