Centar za kulturu

Mostarci će imati priliku vidjeti filmove s Viva film festivala

Kultura / Film TV | 12. 09. 2017. u 10:24 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska publika će imati priliku vidjeti sve filmove s ovogodišnjeg Viva filmskog festivala. Projekcije filmova možete pogledati u Centru za kulturu 14.,15., i 16. rujna od 18 do 20 sati.

‘’Viva film festival’’ je istovremeno i domaći i međunarodni natjecateljski filmski festival umjetničkih ostvarenja u oblasti dokumentarnog filma posvećen pitanjima iskonskih ljudskih vrijednosti te sve aktualnijem problemu biološkog opstanka na Zemlji.

Projekt je realiziran u 20 gradova širom Bosne i Hercegovine, te je rezultirao s 20 filmova koje su mladi režirali i našli se u ulogama glumica i glumaca.

Ekipa učenika Šeste osnovne škole iz Mostara je u okviru ovog projekta ‘VIVA Festival 2017’, pripremila film pod nazivom ‘Ostani’ te ušla u konkurenciju za nagrade.

U realizaciji ovog zanimljivog filmskog sadržaja kojeg je koordinirala profesorica Alisa Trbonja -Kahriman sudjelovali su učenici: Anis Mušić, Dino Emrić, Azra Kozo, Tajra Hadžimahović, Džan Omeragić, Haris Pašić, Ema Marić, Jana Duraković, Aldin Salčin, Džan Ismail Dilberović, Adnan Kupusija i Illa Marić.

Od 13. do 17. rujna u Sarajevu će na završnici manifestacije biti proglašeni najbolji filmovi.

Kopirati
Drag cursor here to close