Miriše na hit

Jeste li već pogledali trailer za seriju "Berlin"?

Kultura / Film TV | 09. 02. 2023. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter/ La Casa de Papel / Serija Berlin

Dobra vijest za sve fanove Netflixovog hita 'Kuća od papira'. Popularna serija koja se u originalu zove 'La Casa de Papel', a kasnije je preimenovana u 'Money Heist', uskoro će dobiti svoj spin-off pod nazivom 'Berlin'.

Netflix je objavio prvi trailer za potpuno novu seriju koja će se vremenski smjestiti godinama prije radnje originalne serije, a pratit će lik Andrésa de Fonollosa, jednog od kradljivaca koji nosi nadimak Berlin, prenosi Miss7.hr

Video: BERLIN | Announcement | Netflix

U glavnoj ulozi će biti španjolski glumac Pedro Alonso, koji je istog lika glumio i u originalnoj seriji, a skončao je u drugoj sezoni žrtvujući se kako bi ostatak ekipe mogao pobjeći policiji. U novim epizodama imat ćemo priliku upoznati ga u njegovim mlađim danima, kada je i smještena radnja spin-offa.

Inače, trailer prikazuje zamršenu maketu banke iz koje muškarac u crvenom džemperu skida grimizni dragulj. Obožavatelji će prepoznati zgodnog lopova koji se u traileru vraća modelu kako bi proučio papirnatu figuricu misteriozne žene.

Netflix je objavio i nekoliko fotografija na kojim se može vidjeti kako će izgledati glumačka postava serije 'Berlin'.

Još jedna dobra vijest je i da nećemo morati predugo čekati na nove nastavke, Netflix je objavio da serija stiže do kraja godine, točnije u prosincu.

Kopirati
Drag cursor here to close