Dvije destinacije

Ryanair dolazi u Bosnu i Hercegovinu

Bosna i Hercegovina je 37. zemlja u koju će Ryanair prometovati,
Gospodarstvo / Ulaganja | 23. 04. 2018. u 14:26 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / 

Aviokompanija Ryanair od studenog ove godine uspostavlja izravne letove iz Banja Luke za Brisel i Memmingen, dva puta tjedno.

''Početkom zimske sezone ostvarujemo suradnju sa aviokompanijom broj 1. u Europi čime ćemo omogućiti našim građanim konekcije sa više od 90 destinacija širom svijeta'', priopćeno je iz banjalučkog aerodoroma.

Bosna i Hercegovina je, kako dodaju, 37. zemlja u koju će Ryanair prometovati, a kako bi proslavili početak suradnje sa Aerodromom Banja Luka iz kompanije Ryanair su najavili akciju na cijenu aviokarata do srijede, 25. travnja, u ponoć, kao i mnoge druge pogodnosti.

V.d. direktora Aerodroma Banja Luka Duško Kovačević je naveo da je dolazak ove kompanije za njih veliki dan, kao i za grad Banju Luku, Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu.

''Naši građani će imati mogućnost da, preko Bruxellesa i Memmingena, naprave konekciju sa više od 90 destinacija u nekoliko europskih država. Mladi ljudi će više putovati, a naši prijatelji iz Europe će moći mnogo lakše doći kod nas i da otkriju ljepote Banje Luke i banjalučkog regije, privlačnost naših jedinstvenih rijeka i planina, kao i gostoljubivost našeg naroda'', rekao je Kovačević.

Kopirati
Drag cursor here to close