Od Vlade FBiH

Posušje: Za vodovod, rasvjetu na stadionu i ceste 575.000 KM

Sredstva će svakako omogućiti da se vodovod Tribistovo-Rakitno, čija je izgradnja u tijeku, vrlo brzo privede kraju
Gospodarstvo / Ulaganja | 09. 08. 2022. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine je na jučerašnjoj sjednici donijela Odluku o raspodjeli sredstava utvrđenih Proračunom FBiH za 2022. Federalnom ministarstvu financija s ekonomskih kodova tekućih i kapitalnih transfera drugim razinama vlasti i fondovima – županije i općine.

Općina Posušje pripremila je svu potrebnu dokumentaciju te na ovaj javni poziv prijavila projekte ''Unaprijeđenje komunalne infrastrukture nabavkom vodovodnog materijala za vodospremu Tribistovo'' koji je ocijenjen uspješan i za koji je dodijeljeno 220.000,00 KM , te projekt ''Unaprijeđenje lokalne infrastrukture nabavkom i ugradnjom reflektorske rasvjete oko stadiona Mokri Dolac'' za koji su odobrena sredstva u iznosu od 230.000,00 KM. Sredstva u iznosu od 125.000,00 KM biti će iskorištena za dodatna ulaganja u cestovnu infrastrukturu.

Foto: Općina Posušje / Sredstva za ceste i vodovod

Ova sredstva će svakako omogućiti da se vodovod Tribistovo-Rakitno, čija je izgradnja u tijeku, vrlo brzo privede kraju, a za rasvjetu na stadionu u pripremi je raspisivanje javne nabavke za stupove nakon što je okončan natječaj za izvođenje radova za temelje, priopćeno je iz Općine Posušje.

Kopirati
Drag cursor here to close