Bila inspekcija

Otkriven razlog prljave Radobolje

U utorak u popodnevnim satima građani Mostara zaprepastili su se bojom rijeke Radobolje koja je poprimila narančastu boju. Videozapisi narančaste Radobolje objavljivali su se i na društvenim mrežama.
Gospodarstvo / Ulaganja | 20. 04. 2022. u 13:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijska vodoprivredna inspekcija Hercegovačko neretvanske županije zbog izlijevanja tenisita u rijeku Radobolju naložila je Teniskom klubu Mostar žurno uklanjanje cijevi koja ide direktno u Radobolju, te vraćanje u prvobitno stanje.

''Problem je bio u tome što smo produžili cijev do Radobolje, te je došlo do izlijevanja tenisita u Radobolju zbog kojeg je rijeka poprimila tu boju. Bila je inspekcija i naložila nam je uklanjanje tih cijevi te vraćanje u prvobitno stanje što ćemo i učiniti, tako da će ovaj problem uskoro biti riješen'', kazali su za Bljeska.info iz Teniskog kluba Mostar.

Kako smo saznali ranije, iz Županijske vodoprivredne inspekcije već u utorak zaprimili su poziv u vezi ovog slučaja.

Podsjetimo, u utorak u popodnevnim satima građani Mostara zaprepastili su se bojom rijeke Radobolje koja je poprimila narančastu boju. Videozapisi narančaste Radobolje objavljivali su se i na društvenim mrežama.

 

Kopirati
Drag cursor here to close