(G)radi se

Općina Čitluk nastavlja s realizacijom infrastrukturnih projekata

Općina Čitluk realizacijom projekata nastavila je uspješnu suradnju s mjesnim zajednicama i mještanima, a slični infrastrukturni projekti bit će realizirani i u predstojećem razdoblju, poručili su iz te općine.
Gospodarstvo / Ulaganja | 17. 09. 2019. u 14:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krajem kolovoza i u prvoj polovici rujna na području Čitluka realizirano je nekoliko infrastrukturnih projekata, a iz čitlučke općine najavljaju kako će taj trend biti nastavljen i u narednim mjesecima.

U navedenom razdoblju asfaltiran je pristupni put groblju u Gornjem Malom Ograđeniku, pristupna cesta sportskom igralištu u Dragićini, koja također vodi do prostorija mjesne zajednice i prostorija Humanitarne udruge fra Didak Buntić, čitlučka ulica Glavica, ulica u zaseoku Čilići, dio prometnice na Žurnju, kao i sportsko igralište u Potpolju te dio prometnice u Vionici.

Novoasfaltirano malonogometno igralište u Potpolju dio je planiranog športsko-rekreacijskog centra, koji će uz to igralište imati stazu za boćanje i trim stazu za rekreativno trčanje.

Prilikom asfaltiranja malonogometnog igrališta urađen je i dio radova na terenu za boćanje, dok će trim staza biti smještena u neposrednoj blizini igrališta.

Uz ta ulaganja u sportsku infrastrukturu, u proteklom je razdoblju također asfaltirano sportsko igralište manjih dimenzija koje će upotpuniti sadržaj ŠRC Jakerovac u Krehin Gracu.

U prvoj polovici rujna asfaltiran je dio prometnice u Vionici, gdje su djelatnici poduzeća Kopex Dodig d.o.o. Čitluk obavili rekonstrukciju lokalne prometnice na dionici dugoj 600 metara. U ovom dijelu Vionice u ožujku je asfaltiran kružni tok, a spomenuta dionica nastavak je radova na rekonstrukciji lokalne prometnice koja vodi prema Bijakovićima.

Općina Čitluk realizacijom ovih projekata nastavila je uspješnu suradnju s mjesnim zajednicama i mještanima, a slični infrastrukturni projekti bit će realizirani i u predstojećem razdoblju, poručili su iz te općine.

Kopirati
Drag cursor here to close