Vozanje i pričanje

Novalić kao novinar: Premijer i ministar obišli Koridor

''Pokrili smo kompletan Koridor Vc i financijski je ugovorena svaka dionica'', istaknuo je Lasić u razgovoru s premijerom.
Gospodarstvo / Ulaganja | 23. 09. 2022. u 11:55 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni premijer Fadil Novalić i ministar prometa i komunikacija Denis Lasić nakon sjednice Vlade Federacije BiH, na kojoj je donesena odluka da će u sljedećih mjesec dana biti omogućeno besplatno korištenje dijela autoputa od Vlakova do Bradine, obišli ovu dionicu kako bi građanima iz prve ruke dali najnovije informacije.

Vožnja bez naplate trajat će dok ne budu završeni radovi na magistralnoj cesti M-17 koji su potrebni kako bi se cesta vratila u prvobitno stanje prije zimskog razdoblja, nakon izgradnje poddionice autoceste na Koridoru Vc Tarčin – Ivan.

Tijekom vožnje novoizgrađenim tunelom ministar je premijera informirao i o trenutnim radovima i budućim ambicioznim planovima na izgradnji putne infrastrukture u Federaciji, objavljeno je na Facebook stranici Vlade Federacije BiH.

''Pokrili smo kompletan Koridor Vc i financijski je ugovorena svaka dionica'', istaknuo je Lasić u razgovoru s premijerom.

''Mi ćemo završetkom izgradnje tunela Prenj i ostalih manjih dionica koje će biti izgrađene, ispoštovati naše zadate rokove i 2028. godine imati kompletan koridor od Svilaja na sjeveru do Bijače na jugu'', rekao je Lasić.

Video: Novalić i Lasić obišli novoizgrađenu dionicu i tunel Ivan

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close