Domaćin

Kordić: Radimo na integriranju svih mostarskih vrednota

''Moramo i dalje ustrajati, čuvati mir i stabilnost na svim razinama u Bosni i Hercegovini i stvarati dodatne i trajne vrijednosti'', rekao je Kordić.
Gospodarstvo / Ulaganja | 05. 04. 2022. u 14:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Koliko god bila zahtjevna vremena u kojima živimo i koliko god veliki izazovi bili ispred nas, uvijek je najbolji put stajati čvrsto na istinskim vrijednostima, duboko svjesni činjenice da sve pokreće čovjek. Odgovorni prema svomu gradu i generacijama koje dolaze, želimo da Mostar i dalje bude domaćin vrhunskih događaja, kao i poželjno mjesto za život, investicije i svekoliki razvoj'', kazao je gradonačelnik Mostara Mario Kordić tijekom govora na Međunarodnom sajmu gospodarstva.

„Kao gradonačelnik Mostara zajedno sa svim suradnicima svakodnevno i strateški radimo na integriranju svih mostarskih vrednota, kulturnih raznolikosti, povijesne baštine, geografskih prilika i kreativnih ljudi. Moramo i dalje ustrajati, čuvati mir i stabilnost na svim razinama u Bosni i Hercegovini i stvarati dodatne i trajne vrijednosti'', rekao je Kordić.

Foto: Bljesak.info / Štand Grada Mostara na Sajmu

Grad Mostar priopćio je kako je novost na sajmu interaktivni štand Grada koji će ponuditi mnoštvo zanimljivih sadržaja za sve posjetitelje.

Kopirati
Drag cursor here to close