Video obraćanje

Gradonačelnik Kordić govorio na Kongresu Vijeća Europe

U video obraćanju gradonačelnik Kordić je naglasio kako je Mostar uključio građane u rješavanje najvažnijih pitanja za sve građane.
Vijesti / Flash | 24. 03. 2022. u 13:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić sudjelovao je 42. sesiji Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe u Strasbourgu.

U video obraćanju gradonačelnik Kordić je naglasio kako je Mostar uključio građane u rješavanje najvažnijih pitanja za sve građane, te kako se samo kroz zajednički rad i povjerenje može graditi bolje društvo i zajednica u kojoj živimo.

''Čvrsto vjerujem da će i nastavak podrške Gradu Mostaru putem Projekta 'Inoviranje demokratskog sudjelovanja na lokalnoj razini u Bosni i Hercegovini' u sklopu Akcijskog plana Vijeća Europe za BiH za razdoblje od 2022. do 2025. godine, biti jednako uspješan. U sklopu istog projekta cilj će biti da obučimo Gradsku upravu da sama realizira Skupštinu građana i da u 2023. godini definiramo preporuke po pitanju neke druge teme, a na korist građana i vlasti. Radujemo se zajedničkim aktivnostima i generiranju novih uspjeha za društvo u cijelosti'', poručio je gradonačelnik Mostara Mario Kordić.

Gradonačelnik je iskazao posebnu zahvalnost Kongresu lokalnih i regionalnih vlasti i Uredu Vijeća Europe u Sarajevu i poželio im uspješan rad, priopćio je Grad Mostar.

 

Kopirati
Drag cursor here to close