136 tisuća KM

Konjic dobio specijalno vozilo za odvoz reciklažnih materijala

Specijalno vozilo će omogućiti prikupljanje otpada iz posebnih kontejnera za prikupljanje otpada uz reciklažu, pet ambalaže i ambalažnog stakla.
Gospodarstvo / Ulaganja | 18. 06. 2021. u 07:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Konjic / Uručenje vozila

U srijedu je pomoćnik ministra okoliša i turizma F BiH Mehmed Cero u prisustvu načelnika Općine Konjic Osmana Ćatića i predsjednika Općinskog vijeća Kenana Grede JKP Standard Konjic uručio specijalno komunalno vozilo za odvoz komunalnog otpada, prvenstveno odvoz reciklažnih materijala.

"Ovo je jedna od aktivnosti koje Federalno ministarstvo okoliša i turizma kroz projekte redovno radi s ciljem podrške lokalnim zajednicama u zbrinjavanju komunalnog otpada. Općina Konjic na tom planu je dostigla zavidnu razinu i može biti primjer drugim općinama, tako da je ovo naš doprinos još boljem radu i unaprjeđenju tih aktivnosti", kazao je Mehmed Cero ovom prilikom.

Samir Memić, direktor JKP Standard Konjic zahvalio se na podršci i vozilu vrijednom 136 tisuća KM, naglašavajući da će specijalno vozilo omogućiti prikupljanje otpada iz posebnih kontejnera za prikupljanje otpada uz reciklažu, pet ambalaže i ambalažnog stakla, navodi Općina Konjic.

Kopirati
Drag cursor here to close