1,2 milijuna dolara

Javni poziv za dodjelu sredstava u okviru 'USAID/Sweden FARMA II' projekta

Ukupno raspoloživi grant fond za ovaj poziv je oko 1,2 milijuna dolara, a USAID/Sweden FARMA II će organizirati informativne sastanke.
Gospodarstvo / Ulaganja | 10. 09. 2019. u 14:35 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zajednički projekt USAID-a i Vlade Švedske “Projekt razvoja tržišne poljoprivrede II” (FARMA II) raspisao je novi javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava kojim će podržati ulaganja u inovacije u poljoprivredu, jačanje uloge žena, mladih i marginaliziranih skupina te novoosnovanih poduzeća, kao i aktivnosti promocije poljoprivrednih proizvoda, s ciljem povećanja prodaje i osiguranja pristupa tržištu.

Ukupno raspoloživi grant fond za ovaj poziv je oko 1,2 milijuna dolara, a USAID/Sweden FARMA II će organizirati informativne sastanke na kojim će se zainteresiranim organizacijama pružiti sve informacije i upute za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva.

Informativni sastanci bit će održani 16. rujna u Banjoj Luci, 18. rujna u Sarajevu, 19. rujna u Mostaru i 20. rujna u Tuzli.

Javni poziv nije otvoren za individualne poljoprivredne proizvođače (fizičke osobe), a sva pojašnjenja i upute mogu se dobiti putem e-mail adrese [email protected] ili na stranici projekta, izvijestili su iz Vlade Posavske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close