Od Vlade RH

Dom zdravlja Livno dobio donaciju za opremanje Službe hitne pomoći

Iz livanjskog Doma zdravlja su naveli kako je opći cilj projekta doprinijeti poboljšanju zdravstvene zaštite u Livnu i Hercegbosanskoj županiji, a u okviru njega nabavljen je i defibrilator s monitorom.
Gospodarstvo / Ulaganja | 05. 12. 2017. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske osigurao je financijska sredstva u iznosu od 40.000 kuna, oko 10.000 maraka, za projekt 'Opremanje Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Livno'.

Navedena sredstva osigurana su na temelju Odluke o dodjeli financijske potpore za posebne potrebe i projekte od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Iz livanjskog Doma zdravlja su naveli kako je opći cilj projekta doprinijeti poboljšanju zdravstvene zaštite u Livnu i Hercegbosanskoj županiji, a u okviru njega nabavljen je i defibrilator s monitorom.

Ova vrijedna medicinska oprema bit će od velike koristi kako za osoblje Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Livno, tako i za sve žitelje livanjske općine i Hercegbosanske županije, priopćili su iz te zdravstvene ustanove te uputili zahvalu Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Kopirati
Drag cursor here to close