Višemilijunska akvizicija

Central osiguranje i dalje nastavlja s velikim investicijama

Vrlo jasna poslovna vizija, strateška ulaganja, stalna zapošljavanja i ulaganja u ljudske potencijale, kao i stalni rast prihoda čine Central prepoznatljivim primjerom uspješnog poslovnog razvoja u Bosni i Hercegovini.
Gospodarstvo / Ulaganja | 09. 04. 2021. u 10:26 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavno dosadašnjem pozitivnom poslovnom širenju, Central osiguranje d.d. i dalje ide u pozitivnom pravcu, čemu u prilog ide aktualna višemilijunska akvizicija, kupnja novog tehničkog pregleda u Bosanskoj Krupi.

Ovim ugovorom Central osiguranje d.d. i Testing centar d.o.o., potvrđuju svoju poziciju tržišnih lidera, kada su u pitanju police osiguranja odgovornosti za motorna vozila, tehnički pregledi i drugi vidovi osiguranja. Vrlo jasna poslovna vizija, strateška ulaganja, stalna zapošljavanja i ulaganja u ljudske potencijale, kao i stalni rast prihoda čine Central prepoznatljivim primjerom uspješnog poslovnog razvoja u Bosni i Hercegovini.

PR  / Central osiguranje, Ljubuški

Iz Centrala i Testinga, poručuju da ovim potezom tehnički pregled u Bosanskoj Krupi postaje dio jedne od najvećih domaćih poslovnih grupacija. Moderan pristup, ekspeditivnost i stručnost su ono što garantiraju svim sadašnjim, ali i budućim korisnicima usluga. Pored navedene akvizicije, Central osiguranje ima u planu za ovu, ali i naredne godine i dalje rasti i povećavati svoj tržišni potencijal novim višemilijunskim ulaganjima, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Kopirati
Drag cursor here to close