Lasić

Stadion Zrinjskog i prilazne ceste šminkaju se za Ligu prvaka

Federalni ministra prometa i komunikacija, Denis Lasić, ujedno i predsjednik HŠK Zrinjski najavio je kako će mostarski stadion zadovoljiti 3 kategoriju za UEFA natjecanja.
Gospodarstvo / Ulaganja | 16. 02. 2022. u 23:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić gostovao je u emisiji radija Herceg – Bosne "S Antonelom na TI" koju vodi i uređuje Antonela Vučić.

Lasić je potvrdio da će se do kraja godine završiti još 23 kilometra autoceste na koridoru Vc gdje trenutačno aktivno 8 gradilišta. Istaknuo je pandemija korona virusa utjecala na cijelo gospodarstvo,ali radovi na cestama i autocestama nisu znatno zaostajali.

Posebno se osvrnuo na dionicu ceste Stolac – Neum koja će biti od velikog značaja za razvoj turizma, a samim tim i gospodarstva naših krajeva , a otvaranje se očekuje u lipnju ove godine. Izgradnjom ove moderne prometnice riješit će se problem prometne povezanosti obale Jadranskog mora i područja Neuma s ostatkom HNŽ, a time i cijele BiH.

Osim aktualnosti o izgradnji cesta i autocesta, Lasić je otkrio i detalje u svezi HŠK Zrinjski napomenuvši kako će stadion mostarskog prvaka će ove godine zadovoljiti kategoriju 3 shodno Pravilniku UEFA-e.

Dugogodišnji predsjednik HŠK Zrinjskog Denis Lasić smatra kako se klubu posvjećuje jako malo medijske pozornosti.

Na kraju emisije Lasić je poručio svim slušateljima kako bi svakodnevno trebali imati više pozitivnosti, unatoč teškim vremena u kojima živimo i da uživamo u nogometnom proljeću u gradu Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close