Novi online proizvod

Zaštitite se od nezgode uz ASA CENTRAL Smart protect

Gospodarstvo / Tvrtke | 26. 09. 2023. u 10:24 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U skladu s vizijom digitalizacije poslovanja, ASA CENTRAL osiguranje dosljedno unapređuje digitalne usluge putem ASA CENTRAL web stranice. Proširenjem ponude online proizvoda osiguranja i povećanjem njihove kvalitete, cilj Društva je pružiti bolju zaštitu svakom osiguraniku.

Rezultat kontinuiranog ulaganja je i novi online proizvod ASA CENTRAL osiguranja - Smart protect osiguranje od nezgode. U današnjem svijetu rizici ću neizbježni, a nezgode se događaju, stoga je investiranje u Smart protect odgovornost prema sebi i članovima obitelji, jer odgovorni ljudi donose pametne odluke.

Na ASA CENTRAL webshopu, u okviru tri paketa, može se jednostavno i brzo ugovoriti uz 40% popusta, individualno i obiteljsko/porodično osiguranje od nezgode. Smart protect osiguranje od nezgode zaštita je 24/7/365 bilo gdje u svijetu i pokriva troškove koji su nastali kao posljedica:

• Smrti uslijed nezgode,
• Trajne invalidnosti,
• Loma kosti.

Uz Smart protect osiguranje od nezgode, na ASA CENTRAL webshopu, mogu se ugovoriti i drugi online proizvodi: Osiguranje kuće ili stana, Putno zdravstveno osiguranje, Asistenciju na putu, Dobrovoljno zdravstveno osiguranje, Osiguranje mobitela i Mali kasko. Svi ASA CENTRAL online proizvodi kreirani su u skladu s korisničkim iskustvom i potrebama klijenata, u cilju zaštite imovine i zdravlja na brz i jednostavan način.

Za online ugovaranje Smart protect osiguranja od nezgode ili bilo kojeg ASA CENTRAL online proizvoda, uz pristup internetu, potrebno je imati:

• Mobitel, laptop ili tablet
• Bankovnu karticu
• Broj osobne ili putovnice
• Broj mobitela
• Email.

Kao odgovor na promjene u digitalnom okruženju, u ASA CENTRAL osiguranju online uslugu osiguranja kontinuirano poboljšavamo, kako bi klijentima omogućili pristup našim proizvodima iz udobnosti doma ili radnog mjesta, uštedjeli njihovo vrijeme i novac te pružili bolje iskustvo i veću zaštitu najvrjednije imovine. Online Smart protect osiguranje od nezgode je upravo jedan od takvih odgovora“, naveli su iz uprave ASA CENTRAL osiguranja.

Kopirati
Drag cursor here to close