SFF

Uz Atlantic grupu i Argetu otključajte svoj filmski alter ego

Kao ljubitelj inovacija Argeta je odlučila poboljšati festivalsko iskustvo uvođenjem jedinstvene interaktivne aktivnosti koja spaja tehnologiju i ljubav prema filmu.
Gospodarstvo / Tvrtke | 14. 08. 2023. u 10:34 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevo Film Festival je oduvijek bio proslava filmske umjetnosti, ali se s godinama etablirao i kao vodeći regionalni kulturni događaj, zbog čega Argeta su kao regionalno prepoznatljiv proizvod s lokalnom proizvodnjom i Atlantic Grupa kao jedan od vodećih poslovnih sistema i dugogodišnji ponosni partner Festivalu.

Kao ljubitelj inovacija Argeta je odlučila poboljšati festivalsko iskustvo uvođenjem jedinstvene interaktivne aktivnosti koja spaja tehnologiju i ljubav prema filmu. Odlučili smo izazvati ljubitelje sedme umjetnosti da uhvate korak s novim tehnologijama, sudjelovanjem u kvizu koji je kreiran uz AI (vještačku inteligenciju). Uz pomoć ovog kviza, zabavit će se otkrivanjem svog filmskog Alter ega.

PR  / Mirsada Kadribašić

“Argetina saradnja sa Sarajevo Film Festivalom utemeljena je na našoj zajedničkoj viziji promoviranja umjetnosti, kulture i inovacija. Kako nastavljamo da njegujemo ovo dugogodišnje partnerstvo, uzbuđeni smo da istražujemo nove načine da poboljšamo festivalsko iskustvo i omogućimo pojedincima da se povežu sa magijom filma na ličnom nivou” - istaknula je Mirsada Kadribašić, senior brend building manager Argete.

Argeta i Atlantic Grupa pozivaju vas da se pridružite našem zajedničkom slavlju sedme umjetnosti i tehnologije na Sarajevo Film Festivalu. Sudjelujte u Argeta kvizu, a umjetna inteligencija će na osnovu vaših odgovora pronaći vaš filmski alter ego, a više o tome pronaći ćete na sljedećem linku https://filmskialterego.argeta.com/ .

Argeta je brend br. 1 među mesnim paštetama u Europi* i u Bosni i Hercegovini, a ta pozicija se gradila prvenstveno kvalitetom. Biti broj 1 u Europi znači da više od 35 milijuna ljudi širom Kontinenta uživa i voli Argeta paštete. Sve je to rezultat iznimne kvalitete svih Argetinih proizvoda, jedinstvene recepture kao i predanog i profesionalnog rada svih timova zaduženih za upravljanje brendom Argeta.

Kopirati
Drag cursor here to close