Trinaestu godinu zaredom

UniCredit Bank d.d. najpoželjniji poslodavac u financijskom sektoru

Titula najpoželjnijeg poslodavca u financijskom sektoru za 2021. godinu pripala je UniCredit Bank d.d. Mostar.
Gospodarstvo / Tvrtke | 02. 02. 2022. u 08:57 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trinaestu godinu zaredom, UniCredti Bank d.d. Mostar ponosno je ponijela titulu najpoželjnijeg poslodavca u financijskom sektoru u Bosni i Hercegovini za 2021. godinu. Prema izboru portala mojposao.ba i ove godine građani su mogli ocijeniti i odabrati najpoželjnije poslodavce u različitim granama gospodarstva.

Titulu vodeće banke na tržištu u Bosni i Hercegovini UniCredit Bank je potvrdila i ovom nagradom, koja je još jedan u nizu dokaza da, osim odličnih poslovnih rezultata, UniCredit Bank svojim zaposlenicima pruža ugodno mjesto za rad, razvijajući kompetencije, ali i omogućavajući stalni napredak s posebnom pažnjom na dobrobit i zadovoljstvo radnika.

„Kontinuirani razvoj radnika kroz individualizirani pristup i stručna usavršavanja, te mogućnost razvoja lokalne i internacionalne karijere kroz različite segmente Banke i UniCredit Grupe samo su neke od prednosti koje se pružaju zaposlenicima UniCredit Bank. Posebnu pažnju posvećujemo profesionalnoj uspješnosti radnika, a istovremeno vodimo brigu i nastojimo obilježiti najvažnije životne trenutke prigodnim darivanjem, te osigurati posebne poklone za radnike i njihovu djecu povodom novogodišnjih praznika. Opće dobro naših zaposlenika je važno, stoga smo omogućili korištenje wellbeing programa i osigurali zdravstvene poklon pakete u slučaju oboljenja od virusa COVID-19 i dugotrajnih bolovanja, kao i novčane pomoći u slučaju težih životnih razdoblja radnika i užih članova obitelji. Svjesni važnosti učešća u društveno socijalnim-projektima u lokalnim zajednicama, organiziramo i sudjelujemo u takvim projektima, a posebno nam je drago da naši zaposlenici redovno uzimaju učešće i daju svoj dodatni doprinos ovisno o vrsti projekata.‘‘ izjavila je Amina Mahmutović, predsjednica Uprave UniCredit Bank d.d.

Metodologija ovog istraživanja se kontinuirano unapređuje i prilagođava tržištu rada, te se time kvalitet i objektivnost istraživanja poboljšavaju. Ove godine nominirano je 500 kompanija, za koje je glasalo preko 11.000 ispitanika.

Kopirati
Drag cursor here to close