Prijavite se do 5.11.

Seminar za studente o ekološkom, društvenom i korporativnom upravljanju

UniCredit Bank d.d. i sveučilišta u Bosni i Hercegovini predstavljaju ključnu temu korporativnog poslovanja.
Gospodarstvo / Tvrtke | 03. 11. 2021. u 10:15 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S ciljem upoznavanja mladih s jednom od ključnih tema korporativnog poslovanja današnjice, UniCredit Bank d.d. u suradnji sa sveučilištima širom Bosne i Hercegovine, 9. studenog 2021. godine u 9 sati, organizira jednodnevni online seminar na temu ekološkog, društvenog i korporativnog upravljanja (ESG – Environmental, Social, and Governance)

Seminar će biti u online formatu, a prezentacije će održati Hrvoje Dolenec, direktor Makroekonomske i tržišne analize Zagrebačke banke d.d., na temu Makroekonomskih trendova u Srednjoistočnoj Europi, te direktor Održivosti UniCredit Grupe, Giuseppe Zammarchi na temu ESG - ekološkog, društvenog i korporativnog upravljanja. Ekološko, društveno i korporativno upravljanje predstavlja cjelokupnu svijest jedne kompanije o društvenim i okolišnim faktorima, te se u posljednje vrijeme sve više upotrebljavaju ovi, nefinancijski faktori kao dio procesa analize, s ciljem identificiranja materijalnih rizika i prilika za rast.

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti za učešće u seminaru do 5. studenog 2011.godine, putem web stranice UniCredit Bank.

Kopirati
Drag cursor here to close