Lijepo

Renault BiH i GUMA M donirali auto organizaciji Pomozi.ba

''Svojim donacijama na mjesečnoj bazi podupiru naš rad i ne možemo ni opisati koliko smo bili iznenađeni i zahvalni na doniranom vozilu, jer to je za nas veliki gest'', poručili su iz Udruženja Pomozi.ba.
Gospodarstvo / Tvrtke | 12. 05. 2020. u 16:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pojava pandemije koronavirusa svima nam je promijenila život, ali i otvorila priliku da budemo solidarniji jedni prema drugima i da ne zaboravimo one kojima je pomoć i potpora najpotrebnija.

Iz kompanije Renault BiH su to prepoznali, te su kako bi olakšali svakodnevicu Udruženju Pomozi.ba darovali teretno vozilo Renault KANGOO Express, a koji je Udruženju bio potreban zbog novonastale situacije, ali i općenito povećanog obima humanitarnih akcija. Zbog svojih dimenzija i nosivosti KANGOO Express je idealan za prijevoz putnika i težih tereta kao i za sve potrepštine s kojima Pomozi.ba opskrbljuje ljude u potrebi.Renault BiH i GUMA M donirali auto organizaciji Pomozi.ba.

''Ne možemo opisati koliko nam je ovakav gest značio u najvećoj krizi, na samim počecima pandemije koronavirusa u BiH. Želimo im se zahvaliti jer nam je Renault KANGOO svojom svestranošću maksimalno olakšao rad i prijevoz, hrane, tereta, ljudi. U nevolji se poznaju prijatelji, a Renault BiH i GUMA M tim su nam bez puno pitanja odmah početkom pandemije donirali vozilo koje je nama bilo prijeko potrebno. Svojim donacijama na mjesečnoj bazi podupiru naš rad i ne možemo ni opisati koliko smo bili iznenađeni i zahvalni na doniranom vozilu, jer to je za nas veliki gest'', poručili su iz Udruženja Pomozi.ba.

''Snaga tima se najviše očituje u teškim i izazovnim vremenima, zato nam je iznimno drago što smo ovom gestom poduprijeli rad Udruženja Pomozi.ba koje već dugi niz godina na našim područjima predstavlja primjer nesebičnog darivanja. Vjerujemo da je već KANGOO Express dobar saputnik na njihovom putu da razvedre i pomognu onima kojima je najpotrebnije'', poručuju iz Renault BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close