Alerix®, Bronchobos® i Mecobalamin

Proizvodi Bosnalijeka uskoro na tržištima Središnje i Sjeverne Amerike

Gospodarstvo / Tvrtke | 24. 03. 2022. u 17:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosnalijek, domaća farmaceutska kompanija, nakon registracije proizvoda Alerix®, Bronchobos® i Mecobalamin, uskoro započinje sa izvozom ovih proizvoda na tržište Kostarike u Središnje Americi.

Nakon europskog, azijskog i afričkog kontinenta, ulaskom na tržište Središnje Amerike, Bosnalijek otvara novu perspektivu za razvoj i jačanje pozicije jedne od najuspješnijih farmaceutskih kompanija u regiji.

Paralelno s navedenim, kompanija privodi kraju i aktivnosti na registraciji dodatnih proizvoda na ovom tržištu, a posebno je značajno spomenuti da se u narednim mjesecima očekuje dozvola od strane FDA (Food and Drug Administration) Sjedinjenih Američkih Država za uvoz grupe proizvoda Lysobact®, čime će se za Bosnalijek otvoriti potpuno nova perspektiva, priopćeno je iz ove kompanije.

''S našim partnerima intenzivno radimo na finaliziranju svih aktivnosti vezanih za odobrenje FDA za uvoz grupe proizvoda brenda Lysobact®. Riječ je o projektu na kojem radimo dosta dugo i predano i uzbuđeni smo zbog činjenice da će se naš najprodavaniji brend uskoro naći i u ljekarnama širom Sjedinjenih Američkih Država. Farmaceutska industrija jedna je od najstrože reguliranih industrija na svijetu i otvaranje novih tržišta je zahtjevno. Provođenje kompletnog procesa pristupa tržištima je izuzetno složeno i zahtijeva ispunjavanje najviših mogućih standarda kvalitete, ali zahvaljujući našoj fokusiranosti, opredijeljenosti, stalnim ulaganjima te znanju i stručnosti naših zaposlenika, na korak smo do ostvarenja ovog velikog cilja'', rekli su iz kompanije Bosnalijek.

Kopirati
Drag cursor here to close