Nova poslovnica

ProCredit Bank proširuje mrežu: 04.10. otvaranje poslovne jedinice u Jelahu

Gospodarstvo / Tvrtke | 28. 09. 2023. u 15:23 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

ProCredit Bank je prvi izbor poslovne banke u Bosni i Hercegovini, a razlozi za to su brojni. U ovoj banci s njemačkim kapitalom savršeno razumiju potrebe MSME sektora (vrlo mala, mala i srednja poduzeća) što, imajući u vidu više od 26 godina iskustva u poslovanju na bh. tržištu, ne čudi.

ProCredit Bank će u srijedu, 04.10., otvoriti novu poslovnicu u Jelahu. Šta je razlog ovoj odluci, provjerili smo s predsjednikom Uprave ProCredit Bank, Amirom Salkanovićem.

„Od 2015. smo intenzivno radili na digitalizaciji svih naših usluga. Ovaj smo proces, u tehnološkim okvirima dostupnim u BiH, priveli kraju još 2020. godine. Postali smo prva digitalna banka u BiH“, kaže Salkanović. „Digitalizacija neupitno olakšava poslovanje, štedi vrijeme i sve ostale resurse.

Ipak, ljudski kontakt ostaje ključan za razumijevanje stvarnih potreba klijenta. Otvaranjem poslovnice u prosperitetnoj sredini kakva je zajednica u Jelahu, očekujemo da ćemo napraviti sinergiju najboljeg što banka može ponuditi i stvarnih tržišnih potreba.“

Salkanović dalje objašnjava da je, od samog početka, pristup banke klijentima personaliziran. „Smatramo da svaki klijent ima vlastite, specifične zahtjeve i potrebe, a spektar usluga koje mi kao financijska institucija nudimo najbolje funkcionira kada su tim potrebama i prilagođene.

Primjera radi, ponuda koja uključuje potpuno besplatan ino-priliv je odlična ilustracija načina na koji pružamo podršku našim klijentima. S obzirom na to da veliki broj naših izuzetno poslovno uspješnih klijenata dolazi upravo iz ovog kraja, logičan korak je da mi dođemo k njima.

Time pomažemo olakšanom poslovanju klijenata, ali i širimo mrežu u zajednici koja razumije i prati tržišne trendove s velikim uspjehom“, kazao je Amir Salkanović.

Prisutnost ProCredit Bank u Jelahu i Zeničko-dobojskom kantonu je početak nove ere poslovanja i temelj za učvršćivanje postojećih, ali i izgradnju novih partnerstva.

Također, podrška projektima od općeg značaja za lokalnu zajednicu su integralni dio identiteta ProCredit Bank, a fizičko prisustvo u Jelahu će sada osnažiti ove veze i doprinijeti boljoj povezanosti sa stanovništvom.

Zvanično otvaranje ProCredit Bank poslovnice je zakazano za 04. oktobar/listopad u 11 sati na adresi Titova 20, u centru Jelaha. Srdačan, otvoren poziv na otvorenje banka je uputila svim građanima i građankama Jelaha i Ze-do kantona, predstavnicima i predstavnicama medijskih kuća i cjelokupnoj poslovnoj zajednici.

Za više informacija o ProCredit Bank, uslugama, projektima i planovima posjetite web stranicu banke ili kanale društvenih mreža Facebook, Instagram i Linkedin.

 

Kopirati
Drag cursor here to close