Ima novosti

Opovrgnuli nagađanja: Ryanair nastavlja s letovima iz Banja Luke

Građani su proteklih dana bili zabrinuti jer nisu mogli rezervirati karte ove niskobudžetne aviokompanije počevši od ožujka iduće godine, ali sada je ova irska kompanija ipak otvorila mogućnost za rezerviranje karata.
Gospodarstvo / Tvrtke | 26. 12. 2022. u 17:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon nekoliko tjedana špekulacija da bi Ryanair mogao trajno "odletjeti" s banjalučkog aerodroma, kompanija je uoči katoličkog Božića otvorila mogućnost rezerviranja karata i u cijeloj 2023. godini.

Naime, građani su proteklih dana bili zabrinuti jer nisu mogli rezervirati karte ove niskobudžetne aviokompanije počevši od ožujka iduće godine, ali sada je ova irska kompanija ipak otvorila mogućnost za rezerviranje karata.

Kako piše regionalni aero portal Zamaaero, Ryanair će isti broj letova kao i prošle godine imati za Bruxelles, Göteborg, Nürnberg i Stockholm, po dva tjedno. Termini letova za Beč se povećavaju s dva na tri leta tjedno, a Memmingen s tri na čak šest letova tjedno. Za sada u sustavu nema letova za Berlin i Bergamo.

"Ovo znači da kompanija za sada, ako neće imati dvije linije za Berlin i Bergamo, planira imati isti broj letova kao i prošle godine", navedeno je na ovom portalu.

Kopirati
Drag cursor here to close